Dobre besede

Kaja je zelo profesionalna in delati z njo je zelo preprosto. Midva sva jo izbrala za fotografiranje poroke in predporočno fotografiranje. Zelo sva uživala in v njeni družbi sva hitro pozabila na kamero. Kaja v svoje fotografije ujame pristne trenutke in čustva, brez poziranja in načrtovanih trenutkov, in to nama je najbolj všeč. Komaj čakava, da spet stopiva pred njen objektiv.

K & P

Najlepša hvala za fotografije! Res so prečudovite, ostala sva brez besed, presegla si najina pričakovanja! Na fotkanju smo se imeli super. Tvoja navodila kako naj se postaviva, so nama res pomagala, saj sva ponavadi pred fotoaparatom nerodna. Pa tudi zaradi naših pogovorov in smeha sva se počutila sproščeno.

Žana & Curro

Kaja je fenomenalna fotografinja, ki poskrbi za sproščeno vzdušje. Z možem sva se odločila za fotografiranje ob obletnici poroke in Kaja je v svoj objektiv ujela najino pristno ljubezen. Res jo priporočam, ne glede na vrsto fotografiranja.

Kaja, iz srca hvala!

- Kathy Schmidt

Naj družinski fotograf

Kaja je naš uradni družinski fotograf!

Njeno delo nam je všeč, ker v objektiv ujame nekaj, čemur mi radi rečemo "Kodak trenutki" - to so avtentične fotografije, ki prikazujejo prava čustva. Ravno v nasprotju z današnjim "Instagram" svetom, kjer je vse preveč obdelano, do potankosti načrtovano in nastavljeno, zaigrano... Mi se želimo spominjati trenutkov takšnih, kot so bili.

Kaja, hvala ker nas spremljaš že od zaroke, poroke in sedaj kot družino.

K& P

“Ob 15. obletnici poroke sva se z možem odločila, da si privoščiva profesionalnega fotografa, ki nama bo jubilej pomagal ohraniti za vedno. Izbrala sva Kajo Božiček in dobila točno to: profesionalno fotografinjo, ki se ni ustrašila nevihte, zaradi katere sva mislila, da bo naš 'photoshooting' odpadel, ampak jo je izkoristila za to, da je pričarala pravljično vzdušje! Od dežja osvežene barve in meglice nad tlemi so bile njen sodelavec, njena sproščenost in umirjenost pa sodelavec nas treh, 'modelov', zaradi katerega smo uspeli pozabiti na fotoaparat in bili takšni, kot smo.

Kaja je prisluhnila našim željam in se prilagodila našim potrebam. Popoldne, ki smo ga preživeli skupaj, je bilo fantastična izkušnja in veselimo se že dvajsete obletnice, da Kajo znova povabimo v našo družbo.”

- Nives