družinsko fotografiranje

Vsakodnevne reči ujete na nepozaben način

NNosečniško fotografiranje v naravi

"Čas, ko se igramo z otroci, ni nikoli zapravljen čas."

Živjo, moje ime je kaja

Vsakdanje reči ujamem v nepozabne spomine

Sprehod v naravi, pohod na sosednji hrib, obisk kmetije v sosednji vasi ali pa preprosta igra z otroci na domačem vrtu. Vsi ti vsakdanji trenutki lahko postanejo nepozabni spomini. Ne samo za vaju, kot starša, predvsem bodo te fotografije čez desetletja cenili vajini otroci. In njihovi otroci... Z družinskim fotografiranjem boste sebi in njim podarili srčno in nepozabno darilo. Darilo, ki ga boste lahko vedno znova odpirali, se ob njem raznežili in se spomnili na vse vaše dogodivščine.

IZBRANE DRUŽINSKE GALERIJE

Naj nosečniška fotografinja

Kaja je naš uradni družinski fotograf!

Njeno delo nam je všeč, ker v objektiv ujame nekaj, čemur mi radi rečemo "Kodak trenutki" - to so avtentične fotografije, ki prikazujejo prava čustva. Ravno v nasprotju z današnjim "Instagram" svetom, kjer je vse preveč obdelano, do potankosti načrtovano in nastavljeno, zaigrano... Mi se želimo spominjati trenutkov takšnih, kot so bili.

Kaja, hvala ker nas spremljaš že od zaroke, poroke in sedaj kot družino.

K&P

03.

Skupaj izberemo lokacijo

Rezervirajte termin

Uživajte v izkušnji

02.

01.

Z veseljem vam pomagam pri izbiri lokacije za vaše družinsko fotografiranje. Lahko je to vaš domači vrt, velik travnik na robu mesta ali pa vaša najljubša pot skozi gozd.

Brez skrbi, naše družinsko fotografiranje bo potekalo brez poziranja. Pravzaprav bo vse skupaj le zabavna igra, podobno kot to počnete vsak dan z vašimi otroci.

Pošljite mi sporočilo na info@aluria.si ali preko kontaktnega obrazca tukaj, in skupaj bomo poiskali ustrezen termin za vaše družinsko fotografiranje.

Ustvarimo čudovite spomine na vaše družinsko življenje!

MOJA STRAST JE fotografiranje PRISTNIH IN vsakdanjih stvari, tistih, ki jih počnete najraje.

SPOZNAJMO SE