Cake Smash Fotografiranje

Cake smash fotografiranje

Vsak rojstni dan je nekaj posebnega. Prvi pa še posebej, dojenček takrat odraste v otroka. Lahko že samostojno sedi in se plazi. Starši ste tako zelo ponosni nanj. In čeprav se ta dan vrti vse okrog njega je super, če si vzamemo čas in prej ali pa na koncu naredimo še kakšno fotko skupaj z vami. Tako bo to cenjen spomin tudi zanj, ko bo enkrat odrasel.

Izvrstna ideja za beleženje tega mejnika je fotografiranje, ki ga v tujini poznajo kot “cake smash”. Malčke postavimo pred torto, ki je izdelana z namenom, da naredjo z njo kar jim prija. Nekateri jo najprej sramežljivo opazujejo od daleč in jo previdno poskusijo šele ob spodbudi staršev.

Drugi se z rokami takoj spravijo na delo, nekateri pa raje okušajo brez rok, z obrazom naprej. Packanje je na ta dan dovoljeno, celo zaželjeno! Rezultat so zabavne in prisrčne fotografije, ki jih boste nedvomno občudovali celo življenje. Za fotografiranje ne potrebujete veliko rekvizitov in to lahko organiziramo kar pri vas doma. Tako vam je prihranjena pot in čas ki bi ga porabili z vožnjo. Rada vam svetujem pri pripravah, da bomo skupaj ustvarili nepozaben prvi rojstni dan.

Si želite Cake smash fotografiranja? Kontaktirajte me tukaj.

"Fotografiranje s Kajo je potekalo na čisto navaden, a za nas zelo poseben dan. Naš korenjak je pihal prvo svečko. Fotkanje brez nastavljanja fotoaparatu je potekalo mimo grede, pa vendar so nastale čudovite fotke - polne radosti in veselja, radovednosti in brezskrbnosti. Fotografije pričajo o tem, da je Kaja fotografinja z dušo in srcem. Poleg vsega pa mi je bilo všeč tudi to, da  nam ni bilo potrebno nikamor iti - preprosto fotografiranje v objemu doma."

- D.

Ustvarimo čudovite spomine na vaše družinsko življenje!

MOJA STRAST JE fotografiranje PRISTNIH IN vsakdanjih stvari, tistih, ki jih počnete najraje.

SPOZNAJMO SE