Družinsko fotografiranje v naravi

Fotografija je nastala nekega toplega junijskega popoldneva. Družinsko fotografiranje v naravi z mano je bilo darilo sestre sestri. In kako čudovito darilo! Podariti spomine na otroštvo preživeto z ljubečimi starši. Na enkratne trenutke, ki se ne bodo nikoli več ponovili. Neprecenljivo.

Ideja, da bi se fotografirali na pašniku s konji mi je bila že od začetka zelo všeč. Ker sta starša velika ljubitelja konjev smo se pripeljali do pašnika, kjer so se pasli. Takoj ob prihodu so nas prišli radovedno pozdravit, jaz pa sem začela s fotografiranjem. Ker sem tudi sama velika ljubiteljica živali, imam na to fotografiranje še danes prijetne spomine. Lepo je opazovati te veličastne živali, kako so nežne do svojih ljudi, še posebej tistih najmanjših.

Zelo imenitno se mi je zdelo tudi to, da sta bila mami in hči oblečeni podobno. Obe v džins spodnjem delu z naramnicami in v beli barvi zgoraj. Izgledalo je zelo ljubko. Poleg tega je imela mami iste barve nohtov, kot je bil detajl na majčki od hčerkice, res domiselno.

Ni nujno, da boste tudi vi ubrali isto pot, ko se boste pripravljali na družinsko fotografiranje v naravi. Bodite pozorni le, da ste oblečeni v oblačila barv, ki se dopolnjujejo oziroma pašejo skupaj. Lahko so v podobnih odtenkih. Izogibajte se velikim kričečim napisom ali vzorcem. Naj bo poudarek na vas, ne na oblačilih. 

Pomembno je tudi, da ste oblečeni v udobna oblačila, v katerih se dobro počutite. Če vas bodo oblačila med fotografiranjem tiščala, se ne boste mogli prav dobro sprostiti. Če boste izbrali nekaj, česar že dolgo niste imeli na sebi, imajte oblačilo oblečeno kakšno uro že doma. Da vidite,  kako se obnese. Isto velja za obutev. Obujte se lokaciji in vremenu primerno.

In nenazadnje, skrbi o tem kako boste izgledali na fotografijah pustite doma! Prepustite se skupnim trenutkom in uživajte. Ker takrat boste tudi na fotografijah najlepši.

Ustvarimo čudovite spomine na vaše družinsko življenje!

MOJA STRAST JE fotografiranje PRISTNIH IN vsakdanjih stvari, tistih, ki jih počnete najraje.

SPOZNAJMO SE