Družinsko in zaročno fotografiranje v Arboretumu

April 15, 2021

Družinsko in zaročno fotografiranje Arboretum Volčji potok

Aldin je Tamaro zaprosil za roko na Valentinovo in to je bila izvrstna prilika, da smo skupaj ustvarili nekaj lepih spominov na čas zaroke. Za lokacijo fotografiranja sta predlagala Volčji potok, kar se mi je zdela super ideja. 

V tem času tulipani sicer še niso cveteli, so pa narcise rumeno žarele v vsem svojem sijaju. In tudi Arboretum je bil na tak čudovit, topel pomladni dan prav prijeten za sproščeno fotografiranje. 

Na fotografiranju sta se nam pridružila še njuna otroka, enoletna Mija in dvomesečni Adian. Povedala sta mi, da ju njuna babica iz Bosne zaradi korone v enem letu še ni videla v živo. Zato verjamem, da jim bodo fotografije pomenile še toliko več. Tamara je vmes tudi omenila, da bo dala vse fotografije iz našega srečanja natisniti, kar me je še posebej razveselilo. Ustvarjanje družinskih albumov je najlepša zapuščina za prihodnje rodove. 

Lovili smo zaplate sence, malo pa smo se nastavili tudi soncu. Park je bil ravno prav poln, kar je ena izmed dobrih lastnosti koronskih časov, vsaj za nas fotografe. Nikjer ni več pretirane gneče.  Malčka sta odlično sodelovala pri fotografiranju. Mlajši je večino časa prespal, starejša pa je ves čas začudeno in očaljivo gledala naravnost v fotoaparat. Zraven je bila tudi Tamarina sestra, ki je čuvala otroka, medtem ko smo se mi fotografirali. 

Nastale so krasne fotografije, ki izzžarevajo povezanost in ljubezen. 

Si tudi vidva želita zaročnih / družinskih fotografij? Kontaktirajta me tukaj.

” Fotografiranje s Kajo se nama je res vtisnilo v spomin. Njeno fotografiranje je res profesionalno in ko sva videla že prvo sliko sva ostala brez besed. Res lepa izkušnja. Njena ljubezen in veselje do fotografiranja  se vidi na vseh slikah. Res sva zelo zadovoljna in vesela da sva lahko bila deležna tega fotografiranja z njo! Če bo le kdaj taka priložnost, da bova rabila fotografa, ali kdo drug, boš ti prva, na katero bova pomislila. In mislim da ni več pregovarjanja koga vzeti za najino poročno fotografiranje, ker mislim da bi s slikami naredila najin dan še lepši kot bo! “

Tamara

 

Instagram