Ekstravagantna poroka, Lavender Hill

December 30, 2021

Že na prvi pogled sem se zaljubila v nevestine roza lase. Ko pa sem zagledala še obleko, me je čisto prevzela. Brez težav bi igrala princesko v kateri izmed disneyevih risank. Njene priprave na poroko so se začele na prekrasnem posestvu Lavender Hill. Že dan prej smo bili na ogledu lokacije in že takrat je bila izjemna. Z nekaj dodatne poročne okrasitve, za katero je poskrbela kar nevesta s pomočjo prijateljic, pa je naslednji dan zasijala v polni lepoti. Sledil je cerkveni obred na priljubljeni planinski in romarski točki, Gori Oljki. Po obredu so se svatje okrepčali s prigrizkom in pijačo, potem pa smo se odpravili nazaj na Lavender Hill, kjer se je zgodil še civilni obred. Prizorišče je res idilično. Posestvo stoji na vrhu hriba, obdano pa je z gozdom in travniki.

Lokacijo toplo priporočam parom, ki bi radi imeli vse na enem mestu. Priprave v stilsko opremljenih apartmajih, civilni obred na traviku in zabavo v rustikalnem skednju. Lavender Hill vas bo brez dvoma očaral. Mene pa so najbolj očarale ovce, ki so pogumno pozirale z ženinom in nevesto. Verjamem, da je bilo tudi za nevesto in ženina to posebno doživetje.

Presenečenje dneva je sledilo zvečer, ko je strežno osebje prineslo “torto” potico! Izvrstna ideja, drugačna in nenavadna.

Komaj že čakam, da se spet vrnem na Lavender Hill.

Planirata poroko na Lavender Hillu? Spoznajmo se!