Poroka v Savinjski dolini, Lavender Hill

December 30, 2021

Poroka v Savinjski dolini

V Savinjski dolini se skriva veliko idiličnih krajev, ki jih je vredno obiskati. Eden izmed njih je zagotovo Lavender Hill, ki je kot nalašč za praznovanje moderne poroke. Če se odločita za to čudovito lokacijo, vaju čaka nepozabno doživetje.

Že na prvi pogled sem se zaljubila v nevestine roza lase. Ko pa sem zagledala še njeno poročno obleko, me je čisto prevzela. Brez težav bi igrala princesko v kateri izmed disneyevih risank. Njene priprave na poroko so se začele na prekrasnem posestvu Lavender Hill. Že dan prej smo bili na ogledu lokacije in že takrat je bila izjemna. Z nekaj dodatne poročne okrasitve, za katero je poskrbela kar nevesta s pomočjo prijateljic, pa je naslednji dan zasijala v polni lepoti. Sledil je cerkveni obred na priljubljeni planinski in romarski točki, Gori Oljki. Po obredu so se svatje okrepčali s prigrizkom in pijačo, potem pa smo se odpravili nazaj na Lavender Hill, kjer se je zgodil še civilni obred. Prizorišče je res idilično. Posestvo stoji na vrhu hriba, obdano pa je z gozdom in travniki.

Fotogenične ovce in potica namesto torte

Lokacijo toplo priporočam parom, ki bi radi imeli vse na enem mestu. Priprave v stilsko opremljenih apartmajih, civilni obred na travniku in zabavo v rustikalnem skednju. Lavender Hill vas bo brez dvoma očaral. Mene pa so najbolj očarale ovce, ki so pogumno pozirale z ženinom in nevesto. Verjamem, da je bilo tudi za nevesto in ženina to posebno doživetje.

V skednju  je zvečer in vse do jutranjih ur goste zabaval Proper band.  Presenečenje dneva pa je sledilo ob polnoči, ko je strežno osebje prineslo “torto” potico! Izvrstna ideja, drugačna in nenavadna. Ta lokacija je zagotovo nekaj posebnega in bo ostala v spominu vama in svatom še dolgo po poroki. In tudi jaz že komaj čakam, da se spet vrnem na Lavender Hill.

Planirata poroko na Lavender Hillu? Spoznajmo se!