Elegantno poročno fotografiranje, Grožnjan

January 9, 2022

Pobeg med stare mestne zidove

So vam blizu majhne mediteranske vasice in imate radi umetnost? Potem je poročno fotografiranje v Grožnjanu prava izbira. Nahaja se v srcu Istre in stoji na vzpetini, ki ponuja krasen razgled na okolico.

Mesto umetnosti

Z namenom obujanja življenja v tem mestecu s komaj 200 prebivalci so pred časom številne zapuščene hiše preuredili v slikarske ateljeje in galerije. Zato je danes Grožnjan poznan kot mesto umetnikov. Imajo tudi mednarodno poletno filmsko šolo, ter Mednarodni kulturni center hrvaške glasbene mladine. Mestna galerija razstavlja likovna dela umetnikov iz celega sveta. V poletnih meseci pa Grožnjan postane prizorišče številnih predstav jazz in klasičnih glasbenikov, ter drugih umetnikov. Mi smo bili tam konec septembra, ko so ulice že skoraj prazne, vreme pa je še prijetno toplo. Ravno prav za stilirano poročno fotografiranje.

Maša in Jan sta par, ki sta se v vlogi neveste in ženina odlično znašla. Majhne slikovite uličice mesta pa so jima služile za slikovito ozadje. Z mačjimi statisti, ki so mi pogreli srce in čudovito svetlobo zahajajočega sonce je bilo to fotografiranje takšne sorte, ki ga je bilo kar prehitro konec.

Grožnjan do naslednjič, srečno!

Razmišljata o poroki na Hrvaškem? Hrvaška je polna čudovitih lokacij za nepozabno poroko. Sama govorim hrvaško in vama z veseljem pomagam tudi pri premagovanju morebitnih jezikovnih ovir. Oglasita se mi, da skupaj preverimo razpoložljive datume.

Obleka: Envy room

Ličenje: Stanka Skledar

Šopek: Sanjski šopek

Organizacija: Katja in Simon Academy