Poroka v Kodarinovem mlinu

December 28, 2022

Poroka v Kodarinovem mlinu

O Kodarinovem mlinu sem slišala same presežke. Zato sem bila navdušena, ko me je izvrstna fotografinja Jasmina Lozar izbrala kot drugo fotografinjo za poroko prav tam. Primorci so res prijetni ljudje in cel dan sem uživala v poslušanju njihove spevne govorice.

Sama sem najprej odšla na priprave k ženinu, Jasmina pa je bila pri nevesti doma. Mlad par iz Vipavske doline si je izbral za svoj poročni dan eno izmed najlepših lokacij v Sloveniji. In tudi mene je čisto prevzela. Tudi tokrat se mi je potrdilo, da slabša kot je cesta (na koncu se voziš po makedamu), lepša je lokacija. Nasad sivke, mlin, reka in ribnik z gozdičkom. Da o hrani sploh ne govorim. Ko vidiš v kuhinji starejše gospe s predpasnikom potem veš, da bo večerja izvrstna. In res, še danes sanjam o njihovih bučnih polpetih. Lastnik Vasja pa je pripravil zelo dobro kavo, ki jo (po mojih izkušnjah) v teh koncih sicer redko dobiš. Srce mi je zmehčal tudi krasen oranžen muc, ki se je v vročem poletnem popoldnevu ležerno prestavljal iz ene sence v drugo.

Civilni obred

Obred na travniku pred domačijo je bil res lep. Cvetje in vintage miza sta bila čisto v stilu z arhitekturo prostora. Svatje pa so na koncu posuli mladoporočenca z oljčnimi listi.

Po fotografiranju mladoporočencev se je zabava preselila pod šotor, kjer je prostora za do 100 ljudi. Ostala sem do torte in odšla domov s prijetnimi vtisi in polnimi karticami čudovitih spominov.

Iščeta poročnega fotografa? Spoznajmo se!