Pomladno “mami in jaz” fotografiranje v Dobrni 

Mami in jaz fotografiranje v naravi

Nataša mi je že v mailu omenila, da se s hčerko radi fotografirata. In res sta se obe pred mojim objektivom  počutili čisto domače. Naše druženje smo pričeli v zdraviliškem parku in se počasi s pavzami za fotografiranje sprehodili proti prenovljenim hotelom. 

Odkar sem pred nekaj leti nazadnje fotografirala v Dobrni, je lepotno preobleko dobilo kar nekaj stavb. Rezultat je navdušujoč. Upam le, da bodo hoteli že kmalu lahko obratovali s polno paro. 

Dobrna je idealen kraj za takšne vrste fotografiranja, ki ga imam najraje. Fotografiranje portretov ob naravni stvetlobi. In Natašina hčerka z najlepšim imenom – Kaja, je z otroško radovednostjo in brez zadržkov odkrivala vse njene zanimive in razgibane kotičke. Pozabila sem že, kako zabavna so lahko dekleta njenih let. Brez težav bi se lahko fotografirali še kakšno uro dlje. 

Pa vendar smo se morali na koncu posloviti. Upam pa, da se naše poti še kdaj križajo. 

Nastale so fotografije, ki ju bodo še dolgo časa spominjale na pomlad leta 2021. 

In kako krasno je imeti takšne spomine na brezskrbno otrštvo. Na ta najlepši čas, ki še prehitro mine. Na mamine objeme in poljube, na mini pikasto oblekico in najljubšo plišasto igračko. 

Obleko bo prerastla, igračka ne bo več zanimiva, fotografije v albumu pa bodo ostale. Zanjo, za njeno mami in za morebitne prihodnje rodove. 

"Fotkanje je bilo čudovito - sproščeno in profesionalno."

“Imeli sva se super, bilo je zelo lepo sproščeno druženje ob katerem so nastale čudovite fotografije.  Slike so res zelo lepe in ko jih pogledam, se zavem kako srecna sem, da imam tako srčno hčerkico in najlepši poklic na svetu. Da me tale punčka kliče mami in imam zaradi nje nasmeh na obrazu, še na tako turoben dan. Definitivno bi te in sem te že priporočila svojim najdražjim. Mi se pa zagotovo še srečamo, saj s hcerkico obožujeva takšna slikanja, ki so zelo lep spomin.

Fotkanje je bilo čudovito, sproščeno in profesionalno. Hvala za ves trud in krasne fotografije.”

- Nataša

Ustvarimo čudovite spomine na vaše družinsko življenje!

MOJA STRAST JE fotografiranje PRISTNIH IN vsakdanjih stvari, tistih, ki jih počnete najraje.

SPOZNAJMO SE