Mami in jaz – mini družinsko fotografiranje, usmerjeno na vez med mamo in otrokom

Mami in jaz fotografiranje je mini družinsko fotografiranje, ki je usmerjeno na vez med mamico in otroci.

Verjamem, da je tudi vaš telefon poln fotografij vaših dojenčkov, malčkov. Saj so vendar najlepši otroci na svetu! Fotkate jih, ko jedo, ko spijo in se igrajo. Zabeležite vse njihove pomembne mejnike. Zraven ste, ko shodijo in ko jim zraste prvi zob. Žal pa so na fotografijah sami, brez vas. Ko odraščajo imajo vse več fotografij s svojimi prijatelji, z očkom in drugimi sorodniki, vi pa ste redko zraven.

Čas mineva, odtroci odrastejo in se odselijo, vi pa nimate spominov ki bi govorili o tem, kako ste skrbeli za njih, jih imeli radi, brisali solze in poslušali njihove težave. Zato je fotografiranje “mami in jaz” namenjeno temu, da ste na fotografijah skupaj z vašim otrokom. Če ne za vas, pa za njih. Ker nikoli ne morete imete preveč fotografij tistih, ki jih imate najrajši.

Fotografiramo se lahko pri vas doma, ali pa kje zunaj. Če se vam bo pridružila še vaša mama, pa je to sploh super! Fotografijo babice skupaj s hčerko in vnuki bodo cenile mnoge generacije za vami. Takšno fotografiranje je lahko tudi čudovito darilo za materinski dan.

Si tudi ti želiš Mami in jaz fotografiranja s svojimi malčki? Kontaktiraj me tukaj.

Ustvarimo čudovite spomine na vaše družinsko življenje!

MOJA STRAST JE fotografiranje PRISTNIH IN vsakdanjih stvari, tistih, ki jih počnete najraje.

SPOZNAJMO SE