Poročno fotografiranje na travnikih Istre

January 27, 2022

Če imate raje kot mestni vrvež naravo, se lahko za svoje poročno fotografiranje odpravite na travnik. Mi smo izbrali čudovito planoto nad Grožnjanom v hrvaški Istri.

V tem primeru nevestam priporočam, da se iz pet preobujejo v nizke čevlje, da bo vse skupaj bolj sporoščeno. Tudi naša modela sta imela udobno obutev. Sama sem bila v kratkih hlačah pošteno popraskana po nogah od visokega rastja in popikana od žužkov, vendar z nasmehom a obrazu. Naslednjič definitivno zapakiram še flaško odganjalca malih letečih in plazečih se insektov.

Če boste imeli dolgo poročno obleko, je potrebno pri hoji sicer nekaj več previdnosti. Fotografije v kombinaciji z gibanjem in ujetimi zadnjmi žarki sonca pa so na koncu prekrasne. Razkošna poročna obleka iz hrvaškega Envy Rooma in poročni šopek izpod spretnih prstov Sanjskega šopka sta dala piko na i nevesti skandinavskih potez in njenemu tall dark and handsome ženinu. Grožnjanska arhitektura tik po sončnem zahodu pa nam je dala občutek, da smo nekje v Toskani. Veselim se dneva, ko se bom vrnila v to zasanjano pokrajino, tu čas teče počasneje in mirneje.

Razmišljata o poroki na Hrvaškem? Oglasita se mi, da preverimo proste termine.

 

Obleka: Envy room

Ličenje: Stanka Skledar

Šopek: Sanjski šopek

Organizacija: Katja in Simon Academy