Poročno fotografiranje v Istri

January 27, 2022

Poročni portreti v naravi

Če imate raje kot mestni vrvež naravo, se lahko za svoje poročno fotografiranje odpravite na travnik. Mi smo izbrali čudovito planoto nad Grožnjanom v hrvaški Istri.

V tem primeru nevestam priporočam, da se iz pet preobujejo v nizke čevlje, da bo vse skupaj bolj sporoščeno. Tudi naša modela sta imela udobno obutev. Sama sem bila v kratkih hlačah pošteno popraskana po nogah od visokega rastja in popikana od žužkov, vendar z nasmehom a obrazu. Naslednjič definitivno zapakiram še flaško odganjalca malih letečih in plazečih se insektov.

Hrvaška Toskana

Če boste imeli dolgo poročno obleko, je potrebno pri hoji sicer nekaj več previdnosti. Fotografije v kombinaciji z gibanjem in ujetimi zadnjmi žarki sonca pa so na koncu prekrasne. Razkošna poročna obleka iz hrvaškega Envy Rooma in poročni šopek izpod spretnih prstov Sanjskega šopka sta dala piko na i nevesti skandinavskih potez in njenemu tall dark and handsome ženinu. Grožnjanska arhitektura tik po sončnem zahodu pa nam je dala občutek, da smo nekje v Toskani. Veselim se dneva, ko se bom vrnila v to zasanjano pokrajino, tu čas teče počasneje in mirneje.

Razmišljata o poroki na Hrvaškem? Hrvaška je polna čudovitih lokacij za nepozabno poroko. Sama govorim hrvaško in vama z veseljem pomagam tudi pri premagovanju morebitnih jezikovnih ovir. Oglasita se mi, da preverimo proste termine. 

 

Obleka: Envy room

Ličenje: Stanka Skledar

Šopek: Sanjski šopek

Organizacija: Katja in Simon Academy