Skrivna poroka na dvorcu Gutenbuchel

February 9, 2021

Skrivna poroka na dvorcu Gutenbuchel

Pobegnita pred množicami svatov in si privoščita majhno, intimno poroko. Dan, ki bo samo vajin in samo za vaju. Drzno in drugačno? Ja! Sebično? Nikakor! Sploh glede na letošnje razmere bodo majhne poroke resničnost za mnogo zaročenih parov.

Verjetno so se tudi vajini plani za poroko že spremenili, več kot enkrat. Najprej so vama prestavili datum, potem sta pristala na zmanjšano število svatov… verjamem, da sta dobila od vseh skrbi in dvomov že kakšen siv las. A naj vama omejitve ne predstavljajo slabe volje, naj bodo izziv in poskušajta v novih razmerah najti tudi kakšno dobro stvar.

Kakšen je čar intimnih porok?

Na manjši poroki se lahko posvetita vsakemu gostu posebej, kar je na večjih porokah milo rečeno, težko. Takšne poroke so ponavadi tudi manj stresne. Z manj gosti si lahko privoščita več. Bolj razkušno cvetje in dekoracije, tisto nenavadno torto, ki jo imata v mislih že nekaj časa in nenazadnje vajinega sanjskega fotografa. Sanjska poroka postane kar naenkrat uresničljiva realnost. Kar bosta prihranila pri poroki, bosta lahko porabila za poročno potovanje ali kakšno drugo skrito željo. In prav takšno poroko smo ustvarili za Evo in Matica. Tudi nam so se dvakrat podrli plani in smo jo morali prestaviti. Najprej slabo vreme, nato bolezen. Ampak kot pravijo, na vse dobre stvari se splača malo počakati. In tako je bilo tudi tu. Ko je prišel idealen čas, je bilo vse tako, kot mora biti.

Dvorec Gutenbuchel s parkom, ki ga obdaja ponuja veliko kotičkov za čudovite fotografije in je paša za oči v vseh letnih časih. Posebej privlačen za ljubitelje nenavadnih lokacij je steklenjak, ki se skriva za dvorcem. Svetloba in senca se tam nagajivo poigravata. Pri obsku streklenjaka pa velja še posebna pazljivost. Zaradi poškodb stekla na veih mestih se pred vstopom prepričajte, da je varno.

Eva in Matic sta rekla “da” v parku za dvorcem. Sonce je posijalo na njuno ljubezen in veter jima je zaželel, da se bosta ljubila še dolgo, dolgo let.

Nevesta in Ženin: Eva in Matic
Lokacija: Dvorec Gutenbuchel, Šoštanj
Ličenje: Apolonija Makeup & Beauty
Nevestina obleka: Poročni Salon Poročne Pravljice
Dekoracije: Fioreti Decor
Nevestin šopek, venček in ženinov naprsni šopek: Resa in rman
Torta: RobidaArtCakes
Stoli: Vintage poroke/Shabby house

Načrtujeta poroko na dvorcu Gutenbuchel? Kontaktirajta me tukaj.

"Fotografiranje s Kajo je bilo sproščeno, pristno in zelo intimno. V njeni družbi sva se počutila odlično in se popolnoma prepustila toku dogajanja. Najprej smo bili dogovorjeni za fotografiranje namišljene poroke, a je bil splet dogodkov očitno pravi in sva se potem tudi zares poročila. Kaja, hvala da si naju s svojo profesionalnostjo in čudovitimi fotografijami spodbudila k temu!"

- Eva Čakš

Ustvarimo čudovite spomine na vajin poročni dan!

MOJA STRAST JE ISKANJE PRISTNIH IN ROMANTIČNIH TRENUTKOV, KI VAMA PRIKLIČEJO SOLZE NA OČI

SPOZNAJMO SE