Poroka v Rimskih Termah

November 22, 2022

Poroka v Rimskih Termah

To je bila poroka, ki se zame skoraj ne bi zgodila. Ker mi je nagajalo zdravje do konca nisem vedla, če se je bom lahko udeležila ali ne. Iskala sem že nadomestne fotografe in se potem na srečo vseh počutila toliko bolje, da sem lahko prišla. Emir in Melisa sta si za svoj poročni dan izbrala prelepo okolje Rimskih Term. Njun dan se je zame začel z Melisinimi pripravami v hotelski sobi. Tam ji je družbo delala in ji pomagala pri oblačenju sestra, ki je bila tudi priča. Kako mi je bilo v veselje loviti njune trenutke skupaj! Meliso je do obreda pospremil oče. Svatje so ju že čakali zunaj v parku. In njen Elmir jo je tam prvič zagledal v poročni obleki. Koliko čustev na kupu!

Portreti v parku

Po obredu smo naredili skupinsko fotko, nato pa še portrete mladoporočencev. Park je res nekaj posebnega in kar ne zmanjka motivov za krasne poročne fotografije. V Rimskih Toplicah se je včasih zbirala evropska visoka družba. Zato so eminentni gostje pogosto v spomin na svoj obisk v parku posadili kašno eksotično vrsto drevesa. Tako lahko še danes občudujemo velika stara drevesa iz vseh koncev sveta. Španske in kavkaške jelke, siv in črn oreh, tise, ciprese, in najblj impozantne; orjaške sekvoje, ki so jih poslali iz londonskega botaničnega vrta Kew Gardens.

Tudi manjši park ob hotelu je prav lep in zadnje portretne fotografije so nastale tam. Imeli smo srečo že drugič, ker je bil za ta dan napovedan dež, pa so oblaki le zdržali do konca našega fotografiranja. Prve kapljice so padle ravno, ko smo zaključili. Poslovila sem se s prijetnimi vtisi in v upanju, da se še kdaj vrnem s fotoaparatom na poročni dan v Rimske Terme.

 

Nevestina obleka: Poročni salon White Couture

 

“Hvala ti, fotografije so nama zelo všeč. Melisa kar skače od navdušenja!”

Elmir