Skrivna zaroka v Rovinju

November 8, 2021

Iz Velike Britanije v Rovinj

Marius in Paula sta par iz Velike Britanije. Rovinj jima bo ostal v najlepšem spominu za celo življenje. Tu sta se namreč zaročila. In res me veseli, da sem lahko bila z njima pri tem intimnem in čustev polnem dogodku.

Planiranje presenečenja

Marius me je kontaktiral in mi sporočil, da si želi fotografije svoje zaroke. Želel je, da bi blo za njegovo izbranko Paulo vse skupaj presenečenje. Seveda sem bila takoj za. Kupila sem svečke in pobrala nekaj dekoracije tudi doma. Ko sem iskala primerno lokacijo, sem imela v mislih da bi rad, da se to zgodi nekje ob morju, ter da bi bil prostor intimen, stran od množic. Na srečo je septembra Rovinj že bolj prazen, vseeno pa so bile plaže popoldne še polne. Zato sem raje izbrala miren park pod hotelom Monte Mulini. Iskala sem lokacijo, kjer bo tudi možnost, da se nekam skrijem. Malo preden sta prišla, sem tako zlezla v grm in močno upala, da me Paula ne bo opazila.

Zaročena in objokana

Srce mi je razbijalo, ko sta se približevala lokaciji. Marius jo je kar takoj zaprosil. Bil je res ganljiv moment. V solzah sta se objemala in se smejala še nekaj časa. Oba sta mi bila zelo hvaležna, da je presenečenje uspelo. Jaz pa tudi, da je bila moja krinka takšna, kot da bi že kdaj prej fotografirala iz zasede. Naredili smo še nekaj portretov in se skupaj odpravili proti staremu delu mesta. Povzpeli smo se na hrib, kjer stoji cerkev Sv. Evfemije in še tam naredili krasnih nekaj fotk.

Rovinj je v tem letnem času še posebej lep. Temperature so bolj prijetne, lahko je dobiti mizo v restavraciji in tudi najbolj oblegane lokacije niso nagnetene s turisti. Vonj po borovcih in po morju pa je še zmeraj v zraku. Tako kot ljubezen teh dveh src.

Razmišljata o poroki na Hrvaškem? Hrvaška je polna čudovitih lokacij za nepozabno poroko. Sama govorim hrvaško in vama z veseljem pomagam tudi pri premagovanju morebitnih jezikovnih ovir. Oglasita se mi, da skupaj preverimo razpoložljive datume.