Poroka v Vili Vipolže

Mednarodna poroka v Goriških Brdih

Zelo sem se razveselila, ko sem spomladi dobila klic prijatelja iz otroštva z novico da se poroči in da si z zaročenko želita, da bi fotografirala njuno poroko v Vili Vipolže. Ko smo se dobili na kavi v Hotelu Evropa v Celju in sta mi povedala, kako bo potekal njun najlepši dan, sem bila še bolj navdušena. Poroka je bila res vrhunsko zamišljena, s čudovito lokacijo v Goriških Brdih in svati iz celega sveta. Malo za tem smo se dobili pri Dvorcu Novo Celje in naredili nekaj zaročnih fotografij. Nad fotografijami sta bila navdušena in sedaj smo bili že vsi v pričakovanju poročnega dne.

Nevestine priprave v butičnem hotelu

Poroka je bila prav zares pravljična. Začelo se je s pripravami neveste v čudovitem butičnem hotelu Dvor, v očarljivi vasici Kozana. Tam je bila s svojimi sestrami, ki so ji pomagale pri oblačenju, ji uredile frizuro in jo naličile. Prišla sta tudi njena starša, da smo naredili še zadnje skupne fotografije pred poroko. Za tem se je v Šmartnem v rustikalni hiši Marica pripravljal ženin. S prijatelji so poskrbeli še za zadnje detajle zaradi katerih je izgledal kot iz škatlice. Prišla je še njegova družina in tudi z njimi smo se fotografirali.

Simbolni civilni obred, Vila Vipolže

V Vili nas je pričakala prijetna glasba vrhunskega Kranjc banda. Po ganljivem obredu pred Vilo Vipolže so sedile skupinske fotografije in del, ki sem se ga najbolj veselila. Portreti mladoporočencev. Vila z okolico ponuja mnogo čudovitih kotičkov, kjer lahko nastanejo krasne fotografije. Ko smo se zvečer preselili v notranjo dvorano Vile, pa je vajeti glasbene kulise prevzela izjemna in energična Jana Šušteršič z bandom.

Ko razmišljata o poroki je zato dobro, da si vzameta dovolj časa za vse. Da razmislita, kaj bodo počeli svatje medtem, ko bosta vidva zaposlena s fotografiranjem. Pri tem vama je lahko v pomoč tudi organizator poroke. Da vaju malo razbremeni in da imata kakšno skrb manj. Da bosta  ta dan užila v polnosti vse trenutke povezanost, ljubezni, prijateljstva, vse objeme, čestitke, solze veselja in poljube.

Nevestina obleka: Pronovias

Kontakt

Instagram

Ustvarimo čudovite spomine na vajin poročni dan!

MOJA STRAST JE ISKANJE PRISTNIH IN ROMANTIČNIH TRENUTKOV, KI VAMA PRIKLIČEJO SOLZE NA OČI

SPOZNAJMO SE