Poroka v Villi Majda

Poročni navdih, Villa Majda

V času prepovedi omejitev in druženja (kamor žal spadajo tudi poroke), sem se odločila, da naredim nekaj, kar bo v navdih bodočim nevestam in ženinom. V sodelovanju s poročno organizatorko Majo smo skupaj z imenitno ekipo ponudnikov poročnih storitev ustvarili skoraj pravi poročni dan v šarmantni Villi Majda. 

Poroka na kraškem robu

Villa se nahaja v vasici Osp, ki je športnim navdušencem po vsem svetu znana po plezalni steni. Stoji na kraškem robu, na meji z Istro. Osp je ena izmed najstarejših vasi v Sloveniji, omenjena je bila že leta 1076. Villa Majda pa je bila prenovljena lani. In prenovljena je bila z velikim občutkom za detajle. Kamorkoli zanese oko, si lahko spočije na nečim lepim. 

Kot veliko ljubiteljico estetskega (bivalnega) okolja sem bila nad Villo več kot navdušena. Počutila sem se, kot da sem v filmu La Grande Bellezza. Moja in Majina vizija te elegantne boho poroke se je odlično vpela v ta mediteranski biser. 

Vsaka soba, razkošna jedilnica, bazen pred villo, obnovljen skedenj in nasad oljk za hišo so poezija gracioznosti, ki vas bo takoj očarala. Vsak izmed ponudnikov, ki je sodeloval pri tem enkratnem projektu, je s svojim znanjem in izkušnjami prispeval svoj kamenček v mozaik, ki se je sestavil skupaj v prelepo izkušnjo. 

Upam, da bo prižgala ogenj tudi v komu izmed vas in vas navdihnila, da se odločite preživeti  poročni dan na tej prekrasni lokaciji.

Načrtujeta poroko v Villi Majda? Z veseljem vama pomagam usstvariti najlepše spomine. Oglasita se mi, da skupaj preverimo razpoložljive termine in načrtujemo vajino nepozabno poročno slovesnost!

 

Lokacija: Villa Majda
Organizacija in postavitev dekorja: MK events & more
Par: Titi & Ajda 
Fotografije: Aluria
Videografija: Kristian Petrovčič
Cvetje: Cvetličarna Zvonček Jesenice
Poročni obleki: Ena In Edina
Nakit: Martina Loncar Jewellery
Frizura: Katja hair fashion
Ličenje: Arijana Veladžić
Catering: Catering Mozart
Torta: Kaja Rožman
Cupcakes: Andreja Martinović
Vinska spremljava: Vina Sosolič

 

Ustvarimo čudovite spomine na vajin poročni dan!

MOJA STRAST JE ISKANJE PRISTNIH IN ROMANTIČNIH TRENUTKOV, KI VAMA PRIKLIČEJO SOLZE NA OČI

SPOZNAJMO SE