Zaročno fotografiranje Grad Lindek

Zaročno fotografiranje grad Lindek

Elizabeta je ženska, ki ji je težko reči ne, ker točno ve, kaj želi. In tako je bilo tudi pri izbriri lokacije za zaročno fotografiranje. Predlagala mi je kraj, kamor z njenim zaročencem rada zahajata. To so ruševine gradu Lindek. Priznam, da sem prvič slišala za ta grad in (sploh ne vem zakaj) niti nisem bila najbolj navdušena, da se dobimo prav tam. Kako zelo sem se motila! 

Ko smo po dobrih desetih minutah hoje po sveže zapadlem snegu prišli do gradu in splezali čez ograjo, sem bila prevzeta nad pogledom, ki se mi je odprl. Ruševine gradu so kot kulisa za film. In razgled iz vrha je veličasten. 

Vseeno pa na tem mestu opozarjam vse avanturistične duše, ki bi se morda kdaj rade podale tja, da so pri tem skrajno previdne. Ruševine so lahko nevarne in razgledne točke niso zavarovane. Dobra obutev in opreznost naj bosta obvezni opremi. 

Elizabeta in Klemen sta skupaj že 12 let in do sedaj še nista imela profesionalno narejenih skupnih fotografij. Zato je bila njuna bližajoča se poroka odlična priložnost, da to spremenita. Čas, ki smo ga preživeli skupaj je bil zanimiva dogodivščina, začinjena z ljubeznijo, ki jo čutita drug do drugega. Verjamem, da mi je uspelo to prenesti tudi na fotografije. 

” Najprej smo usklajevali termin, in ko nam končno uspe, zapade sneg. Najprej imaš v planu spomladansko fotografiranje v kratkih rokavih. Ampak sneg je pomenil samo srečo in izziv. Sam grad je bil čudovit. Izkušnja fotografiranja po dvanajstih letih zveze pa je resnično zanimiva. Fotografije so naravnost čudovite. Kar težko se je odločiti, katera je lepša. Sproščeno vzdušje, smeh in mraz pa nastanejo čudovite fotke. Spomini za celo življenje. Res priporočam! Izkušnja, ki si jo bova oba zapomnila. Žal mi je le, da podobnega fotografiranja nisva izvedla že 10 let nazaj. Bi bilo res zanimivo primerjati fotografije in se spominjati kako je najina veza izgledala takrat, kako je zrasla in kako močna je. Hvala za to izkušnjo! In čudovite spomine. Za naju in najine bližnje. “

Elizabeta

Zaročno fotografiranje grad Lindek

Instagram