Zaročno fotografiranje na Ljubljanskem gradu

Zaročno fotografiranje Ljubljanski Grad

Maša zaroke (kot je to v navadi) ni pričakovala. Vsaj tisti dan ne, ko sta se z Gašperjem odpravila na Ljubljanski grad. Zato sta se odločila, da zadevo ponovita v bolj urejeni različici, pred profesionalnim fotografom. Tako bosta imela za spomin krasne fotografije, še zmeraj pa bosta lahko pripovedovala svojo zgodbo dejanske zaroke. 

Prišla sta lično urejena, kot se za plesalce spodobi. Sprehodili smo se od Gornjega trga proti Magistratu in se vmes ustavili v skritih kotičkih Starega trga. Na poti na grad smo klepetali o njunem življenju v tujini in se strinjali glede tega, da je v Sloveniji kljub vsemu mnogo stvari precej boljših. Grad smo temeljito raziskali in izkoristili vsak fotogeničen prostor. Bilo mi je v užitek sodelovati s parom, ki je tako voljan preizkusiti vse možne priložnosti za fotografiranje, ki se na takšnih seansah ponujajo sproti. Maša se je vmes parkrat preoblekla in preobula, ter hodila v visokih petah po obzidju s skoraj sveže zvitim gležnjem! Moja pokojna mami bi temu rekla, vse za umetnost. Seveda jo je na obzidju Gašper držal za roko, tako da sem tudi sama malo lažje dihala. 

Avanturistično, razigrano, elegantno in zaljubljeno, ja prosim in hvala vama, Maša in Gašper!

“Zaročno fotografiranje s Kajo, je bila najina prva tovrstna izkušnja, tako da nisva vedela, kaj pričakovati. Kaj kmalu po začetku fotografiranja sva se sprostila in začela uživat v poziranju in iskanju zanimivih motivov. K temu je prispevala Kaja, s svojo sproščeno in prijetno energijo. Izkušnja je bila zares posebna, prijetna in romantična. Sledili so dnevi nestrpnega pričakovanja fotografij. Ko sva odprla galerijo in zagledala čudovite spomine, sva bila navdušena! Najraje bi kar vse uokvirila in uživala v pogledu na njih vsak dan. Fotkanje s Kajo priporočava vsem, ki si želijo sproščenega in raznolikega ustvarjanja spominov.
Hvala še enkrat za lepo izkušnjo,

Maša in Gašper”

Zaročno fotografiranje Ljubljanski Grad

Kontakt

Instagram

"Zaročno fotografiranje s Kajo, je bila najina prva tovrstna izkušnja, tako da nisva vedela, kaj pričakovati. Kaj kmalu po začetku fotografiranja sva se sprostila in začela uživat v poziranju in iskanju zanimivih motivov. K temu je prispevala Kaja, s svojo sproščeno in prijetno energijo. Izkušnja je bila zares posebna, prijetna in romantična. Sledili so dnevi nestrpnega pričakovanja fotografij. Ko sva odprla galerijo in zagledala čudovite spomine, sva bila navdušena! Najraje bi kar vse oukvirila in uživala v pogledu na njih vsak dan. Fotkanje s Kajo priporočava vsem, ki si želijo sproščenega in raznolikega ustvarjanja spominov."

- Maša & Gašper