Zaročno fotografiranje pri Vili Široko

April 15, 2020

Zaročno fotografiranje Vila Široko

Ko smo se dogovarjali za lokacijo fotografiranja, me je Maša vprašala za nasvet. Ker sta se s svojim dragim zaročila poleti v Grčiji, kaj podobnega niti nismo nameravali ponoviti. Zato sem jima predlagala čudovito Vilo Široko v Šoštanju. In čeprav živim sama precej blizu, sem bila prvič tam ne dolgo tega. Obdana z zelenjem se nahaja le streljaj od Šoštanja. Romantična stavba poraščena z bršljanom me je že takrat navdušila. Park okrog Vile je tudi v zimskem času res lep. Spomladi, ko vse cveti in brsti, pa zasije v polnem sijaju.  Čudovitih kotičkov za fotografiranje ne zmanjka prav hitro. Notranjost je obnovljena in primerna za posebne priložnosti kot so poroke in drugi slavnostni dogodki. 

Tudi Maši in njenemu zaročencu Maticu je bila Vila Široko takoj všeč. Sprehodili smo se okrog nje in raziskali park in gozd, ki jo obkrožata. Čeprav Matic od začetka ni bil najbolj navdušen nad fotografiranjem, sta se oba kmalu sprostila, se obdarovala z objemi in poljubi in skoraj pozabila, da sem zraven. Nastale so fotografije, ki ju bodo za zmeraj spominjale na obdobje pred poroko. 

Čas je hitro minil, ko se zgodi zmeraj v dobri družbi. 

Maša in Matic, želim vama čudovit poročni dan!

Zaročno fotografiranje Vila Široko

Instagram

"Na fotkanju sva se imela prijetno in sproščeno, čeprav sva Kajo takrat spoznala prvič. Kljub hladnemu vremenu in začetni nervozi pred tovrstno novo izkušnjo, sva se hitro ogrela, sprostila in res uživala ob spontanem sprehodu in lepih trenutkih, ki jih je Kaja odlično ujela v objektiv. Fotografije so nama všeč ravno zato, ker niso prisiljene in preveč zapozirane, ampak so nastale zelo spontano in so posledično tudi bolj pristne. Tako imava sedaj čudovit spomin na čas, ko sva se zaročila. Kajo bi priporočila tudi tistim, ki jim je mogoče sicer nerodno pred kamero, bi pa radi določene pomembne trenutke ujeli na fotografijo, saj sva prepričana, da bo prvotna trema hitro izginila, lepi spomini v foto obliki pa bodo tako ostali za vedno. S tremi besedami bi to doživetje in samo Kajino delo opisala kot sproščeno, čarobno in pristno."

- Maša