Živjo,

moje ime je Kaja

in aluria je moja strast

Fotografija me spremlja že od osnovne šole, ko sem si od očeta sposodila fotoaparat in hodila fotografirat ulice Žalca. Ta umetnost me je tako prevzela, da sem se vpisala v Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, kjer sem dolge ure preživela v temnici in razvijala fotografije.

Privlačijo pa me tudi druge umetnosti - vse od filma, do elektronske glasbe in tatujev.

Danes sem tukaj za vaju in vajino družino - moja strast je dokumentiranje pristnih, sproščenih trenutkov na porokah. Pa tudi vseh tistih trenutkov, ki sledijo - prihod novih družinskih članov in vse vaše družinske dogodivščine.

"Fotografiranje je postavljanje glave, očesa in srca v isto os.

Je način žvljenja."

- HENRI CARTIER BRESSON

VERJAMEM V

Individualen pristop

Z vsakim parom oz. družino se rada spoznam v živo. Ob kavi ali čaju tako lahko bolje spoznam vaše želje in to, kar vam je pri mojem delu všeč. Nato lahko skupaj oblikujemo svojo vizijo in jo na dan poroke s fotografiranjem tudi uresničimo.

Z mojim spontanim in sproščenim pristopom boste hitro pozabili na morebitno tremo pred kamero, ali pa na strah, da niste fotogenični. Končno boste lahko pokazali svoj pravi jaz, in s ponosom pogledali svoje fotografije, čez desetljetja pa jih pokazali tudi svojim naslednikom.

Pravijo, da je v družbi lepše - meni in partnerju družbo delata dve muci iz Mačje hiše - Lumi in Čani (ljubitelji znanstvene fantastike boste njeno ime prepoznali iz knjige Peščeni planet).

Ustvarimo čudovite spomine vaših najpomembnejših trenutkov

MOJA STRAST JE fotografiranje PRISTNIH IN vsakdanjih stvari, tistih, ki jih počnete najraje.

SPOZNAJMO SE