POROČNO fotografiranje

Pristni trenutki vajinega najlepšega dne

Poročno fotografiranje

Nepozabni spomini na vajin poročni dan

Vajin poročni dan je unikaten in vajina ljubezen si zasluži čudovite fotografije. Takšne, ki jih bosta z veseljem pogledala, se ob njih nasmejala in potočila tudi kakšno solzo. Čez desetletja pa jih bosta z veseljem pokazala in predala svojim otrokom in vnukom.

Izbiri pravega poročenga fotografa namenita še posebno pozornost, še posebej če si želita ohraniti spomin na vse spontane in pristne trenutke. Ob sebi potrebujeta nekoga, katerega delo vama je v navdih in nekoga, ki mu lahko popolnoma zaupata.

"S fotografijo izluščimo trenutek in ga zamrznemo, smo priča neutrudnemu topljenju časa."

- Susan Sontag

Živjo, moje ime je kaja

Vajin poročni dan bom uokvirila v čudovite spomine!

Kako si predstavljata svoj poročni dan? Sproščeno? Spontano in pristno? Točno takšen bo vajin dan v moji družbi. Neopazno bom lovila vse najpomembnejše trenutke, tako z vama kot z ostalimi gosti. V svoj objektiv želim zajeti vaša pristna čustva, solze sreče in iskrene nasmehe. Ter vse male trenutke vmes, za katere morda niti ne bosta vedela.

IZBRANE POROČNE GALERIJE

porocno fotografiranje

Dobre besede

Kaja je zelo profesionalna in delati z njo je zelo preprosto. Midva sva jo izbrala za fotografiranje poroke in predporočno fotografiranje. Zelo sva uživala in v njeni družbi sva hitro pozabila na kamero. Kaja v svoje fotografije ujame pristne trenutke in čustva, brez poziranja in načrtovanih trenutkov, in to nama je najbolj všeč. Komaj čakava, da spet stopiva pred njen objektiv.

K & P

porocni fotografiranje

03.

Kontaktirajta me

Spoznajmo se ob kavi

Uživajta v najlepšem dnevu

Z veseljem se z vama dobim v živo, ob kavi, kjer bomo poklepetali o vajini poroki, vajinih željah... jaz pa vama bom predstavila svoje delo.

Pišita mi na info@aluria.si ali preko kontaktnega obrazca tukaj in preverita ali sem na vajin izbrani datum še prosta.

Po rezervaciji termina lahko pozabita na skrbi - vse kar morata storiti za dobre poročne fotografije je to, da uživata svoj dan!

Ustvarimo čudovite spomine na vajin poročni dan!

MOJA STRAST JE ISKANJE PRISTNIH IN ROMANTIČNIH TRENUTKOV, KI VAMA PRIKLIČEJO SOLZE NA OČI

SPOZNAJMO SE